GündemManşetSpor

BAŞKAN KARAKAYA’DAN TEŞEKKÜR

Bodrumspor-Rıza KarakayaRakibi Ofspor karşısında 2-1 galip gelmesine rağmen 2. Lige yükselme Play-off maçlarından elenen Bodrumspor’un Kulüp Başkanı, takıma destek olan herkese teşekkür etti.

Tarihi maçın ardından bir açıklama yapan Başkan rıza Karakaya, “hep beraber ileriye” diyerek önümüzdeki sezonda daha iyi sonuçlar almak için mücadele edeceklerini söyledi. Başkan Karakaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle Bodrumsporumuz için bu önemli maça gelerek bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Maça gelirsek, ilk maçı 1-0 kaybetmiştik ve evimizde maçın rövanşında 2-1 galip geldik ama yeterli olmadı. Bodrum tarihi bir gün yaşadı ve seyirci rekoru kırıldı. Bodrumspor sevgisi stada sığmadı ve birçok taraftar maça giremeyerek geri döndü. Onlardan da özür diliyoruz. Ben bütün futbolcu, teknik heyet, personel, bizi bu ligde tutunmak için çıktığımız yolda yalnız bırakmayan herkese ve bu imkanları bize hazırlayan başkanımız Mehmet Kocadon’a teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki gün oynanan maçta Bodrumspor’a destek olmak için şehir dışından gelen taraftar gruplarını unutmayan Karakaya sözlerine şöyle devam etti:
“Bodrumsporumuz için tüm Muğla bu maça kenetlendi ve bizlere destek oldu. Özellikle Milas’tan gelen Milasspor taraftar grubu Sevdamsınmilasspor grubuna, Muğla’dan gelen Muğlaspor taraftar grubu 48 Gençlik’e ve tüm Muğla’nın ilçelerinden gelerek bizlere destek olan tüm Muğla halkına, tüm yarımada kulüplerine ve bu birlik beraberliği sağlayan Asi Tayfa’ya ve Bodrum halkına ne kadar teşekkür etsem az kalır” şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberliğe devam mesajı veren Rıza Karakaya sözlerini şöyle tamamladı:
“İşte bu birlik beraberlik Muğla’da daha çok artacak ve kim kritik bir dönemde ise, desteğe ihtiyacı varsa, buradan söz veriyoruz, ilk el uzatan Bodrumspor ailesi olacak. Çünkü biz bu birlik ve beraberlikten gurur duyuyoruz. Bu verilen desteği, başta Bodrum halkı olmak üzere tüm Bodrumspor sevdalıları asla unutmayacak. Bizi bu önemli maçta yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun, el ele hep beraber ileriye” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu