GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKIYOR

bodrumspor_ofspor (5)Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2. Lig’e yükselmek için play-off ikinci karşılaşmasında Ofspor’u konuk edecek.

5 Mayıs Perşembe günü Trabzon deplasmanında Of İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan B.B. Bodrumspor, seyircisinin önünde bu önemli karşılaşmayı kazanarak Spor Toto 2. Lig’e çıkmak için final oynamak istiyor. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’den namağlup Spor Toto 3. Lige yükselen B.B. Bodrumspor, ilk yıldan büyük bir başarı yakaladı. B.B. Bodrumspor bugün gerçekleşen son antrenmanın ardından kampa girdi.

9 Mayıs Pazartesi saat 16:00’da Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Bodrumsporlu taraftarlarda sosyal medya üzerinden tüm Bodrumluları maça davet ederken, tribünlerde de maç öncesi ve sonrasında çeşitli şovlar gerçekleştirilecek.

B.B. Bodrumspor ile Ofspor arasında oynanacak karşılaşma sonucunda play-off yarı final karşılaşmasını geçen takım, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek bir şehirde 14 veya 15 mayıs tarihinde final oynayacak. B.B.

Bodrumspor’un Ofspor’u geçmesi durumunda play-off final karşılaşmasında ki rakibi ise Diyarbekirspor ile Adliyespor arasında oynanacak karşılaşmanın sonucunda belirlenecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu