AsayişGündemManşet

HAVUZDA BOĞULAN ZEYNEP HAYATA TUTUNAMADI

bodrum-Zeynep KabakçıoğluTatil için geldiği Bodrum’da girdiği havuz genç Zeynep’in sonu oldu.

Kısa süre önce tatil için Bodrum’a gelen 20 yaşındaki Zeynep Kabakçıoğlu tedavi gördüğü hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

Önceki gün Gümbet Mahallesindeki bir otelin havuzunda yüzdüğü sırada boğulan ve sağlık ekiplerinin yoğun çabası sonrası hayata döndürülerek Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Kabakçıoğlu sabaha karşı hayatını kaybetti. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tutulan genç Zeynep yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yetiştirme Yurdunda büyüdüğü öğrenilen ve bir kaç arkadaşı ile tatil için ilçeye gelen Zeynep’in cenazesi, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait araçla Özel Bodrum Hastanesi Morgundan alınarak polis nezaretinde Muğla-Yerkesik Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Adli Tıp Kurumun’da kesin ölüm nedeni belirlenecek olan Zeynep Kabakçıoğlu’nun bir gün sonra doğum günü olduğu öğrenildi. Talihsiz gencin ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu