EğitimGündemManşet

EĞİTİM BİRSEN’DEN BODRUM ZİYARETİ

bodrum-eğitim birsenBodrum’a gelen Eğitim Birsen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, bazı okulları ziyaret ettikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Heyet, Mumcular Fuat Erten İlkokulu, Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu, Adnan-Halil İbrahim İper Anadolu lisesini ziyaret ederek eğitim çalışanları ile bir takım görüşmeler yaptı. Okul ziyaretlerinde, eğitimciler karşılaştıkları problemleri dile getirdiler ve çözümler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Okul ziyaretlerinin ardından Önder Uçak ve beraberindekiler, geçtiğimiz Cumartesi gecesi İstanbul’da gerçekleşen menfur saldırıda yaşamını yitiren polisler için Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’ı makamında ziyaret edip taziyelerini iletti. Burada konuşan Uçak, “Güvenlik güçlerimiz asla yalnız değildir. Bizleri korumak için canlarını ortaya koyan polisimizi askerimizi Rabbim koruyup kollasın. Hainler şunu iyi bilmelidir ki oynanan oyunlar bu ülkeyi asla bölemeyecektir.” dedi.

Ardından Bodrum’daki Eğitim Birsen üyeleri ile istişare toplantısı yapan Uçak Bodrum’da Eğitim Birsen Bodrum temsilciliğinden istifa eden Oğuzhan Oymak ve ekibinin yerine Bodruma İlçe Yönetimi olarak atananları açıkladı. Bodrum’da Eğitim Birsen ilçe başkanı Nedim Çelebi oldu. Yönetiminde Haydar Akbaba, Nurgül Akgül, Mevlüt Dal, Ziver Doğan, Mehmet Hontuş, İsmail Ulaş olan Nedim Çelebi Uçak ve il yönetimine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek Bodrum’da Eğitim Birsen’i daha iyi yerlere taşımak için ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını söyledi. Bir süre daha eğitim çalışanları ile istişare yapan Uçak Bodrum’dan ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu