AsayişGündemManşet

TATİLCİ GENÇ ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ

Bodrum-boğula-Kısa süre önce tatil için Bodrum’a gelen Zeynep Kabakçıoğlu isimli genç kaldığı otelin havuzunda boğulma tehlikesi geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşayan ve bir kaç gün önce tatilini geçirmek için Gümbet Mahallesinde bir otele yerleşen 20 yaşındaki Zeynep Kabakçıoğlu öğlen saatlerinde otelin havuzuna girdi.

Bir süre havuzda yüzen genç kızın henüz belirlenemeyen bir nedenle suda çırpındığını gören diğer tatilciler ve otel yetkilileri hemen yardıma koştu. Havuz dışına alınan Kabakçıoğlu için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine ilk ulaşan motorize 112 sağlık ekibi, solunumu ve kalbi duran genç kızı yaptıkları müdahele ile hayata döndürmeyi başardı. Sağlık ekiplerince yaklaşık yarım saat kalp masajı yapılan Zeynep Kabakçıoğlu ambulansla Özel Bodrum Hastanesine kaldırıldı. Halen yoğun bakımda tedavi süren genç kızın hayati tehlikeyi atlamadığı öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri yaşanan olayla ilgili havuz çevresinde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu