AsayişGündemManşet

KAÇAKLARIN İÇİNDEN FİRARİ ORGANİZATÖRLER ÇIKTI

Bodrum KOM Büro AmirliğiBodrum’da geçtiğimiz gün bir eve düzenlenen baskında 18 Pakistan uyruklunun yakalanlaması operasyonun devamında polislerin dikkati sayesinde yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Kumbahçe Mahallesi İçmeler Mevkiinde bir eve ihbar üzerne baskın düzenleyen polis ekipleri 18 yabancı uyruklu kişiyi aynı ev içerisinde yakaladı. Olayın devamında akşam saatlerinde aynı eve geldikleri tespit edilen 12 kişi daha yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yakalanan, Pakistan, Bangladeş ve Suriye uyruklu 12 kişi işlemleri yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliğine teslim edildi. Büro’da görevli bir polis memurunun dikkati sayesinde, Suriye uyruklu H.A.’nın 2014 yılında Bodrum’da yaşanan bir göçmen kaçakçılığı olayının firari şüphelisi olduğu tespit edildi.

Bodrum KOM Büro Amirliğince yürütülen çalışmalar doğrultusunda, 2 yıl önce hakkında göçmen kaçakçılığı suçundan işlem yapılan ve son olayda sahte pasaport ile yakalan Suriye uyruklu M.T.’de ekiplerin dikkatinden kaçmadı. Yapılan parmak izi araştırmasının ardından gerçek kimliği tespit edilen M.T.’nin Burdur Cezaevinden firar ettiği, iki ayrı göçmen kaçakçılığı suçundan arandığı anlaşıldı.

İşlemleri tamamlanan M.T. ve H.A. isimli Suriyeliler öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu