GündemManşetSpor

DERBİNİN GALİBİ KIRÇİÇEKLERİ OLDU

Kırçiçeği Bodrum BasketTürkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) ’nin derbisi sayılan Kırçiçeği Bodrum Basket – Becker 35 Albatros maçının galibi Kırçiçekleri oldu. Oldukça çekişmeli geçen maç 64-55 sonuçlandı.

İlk periyot oyunda üstünlük sağlayan ev sahibi takım oldu. Hücumlarından boş dönen Becker karşısında Kırçiçekleri periyodu 20-07 önde kapadı. İkinci periyotta oyunda denge sağlandı ve farkı kapatan Becker rakibini yakaladı ancak Kırçiçekleri farkı yeniden 8 sayıyaya kadar çıkardı. Çekişmeli geçen ilk devre 30-28 Kırçiçekleri önce bitirdi. 3. periyotta karşılıklı alınan sayılarla başa baş bir mücadele vardı. Bir ara skor eşitlendiyse de Bodrum temsilcisi arka arkaya bulduğu sayılarla skoru 51-42’ye getirmeyi başardı. Son periyotta yeşil beyazlıların hücumları sayıya dönerken, savunmasıyla rakibe şans vermedi ve maçı 64-55 kazandı.

3 asist ve 23 sayıya imza atan Deniz Boz maçın yıldızı oldu.

Kırçiçeği Bodrum Basket 10 Nisan’da Diyarbakır temsilcisi Bağlar Belediye ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu