AsayişGündemManşet

LÜKS EVDEN 18 KAÇAK ÇIKTI

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü-kaçak göçmenBodrum’da, lüks bir eve düzenlenen operasyonda, Pakistan uyruklu 18 kişi yakalandı.

Göçmen Kaçakçılığı ile mücadelesini sürdüren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri edindikleri bir bilgi sonrasında, Kumbahçe Mahallesi İçmeler mevkinde Sünger Sokak içerisindeki bir eve baskın düzenlendi.

Polis ekipleri, evde yaptıkları aramalarda yabancı uyruklu 18 kişiyi yakaladı. İçemeler Koyuna yakın bir mesafede bulunan evde yakalanan kaçakların Kos Adasına geçebilmek için fırsat kolladıkları ve bu sırada başka bir şahıs tarafından kendileri için kiralanan evde zor şartlarda yaşadıkları öğrenildi.

Alt katta oturan ve evi bir arkadaşına kiraladığını ifade eden Kemal Apaydın isimli vatandaş, su tesisatçısı götürdüğü dairede karşılaştığı manzara ile adeta şaşkına döndü.  Kemal Apaydın, “Bizim arkadaşa kiraya vermiştik o arkadaşta biz İstanbul’dayken bunlara 4 kişi diye verdi kirayı  dediki, 4 kişi Pakistanlı kalacak, Eyvallah dedim.  En son su için çıktım yukarıya tesisatçıda gelmişti içeriye bir baktım 30 kişilik kamp. Sonra arayıp söyledim işte” diyerek yaşananları anlattı.

Evdeki aramaların ardından polis otosuna bindirilen 18 kaçak, daha sonra  ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan evin bahçesinde park halindeki lüks bir otomobil ise olayla ilgili olduğu gerekçesiyle incelemeye alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu