ÇevreGündemManşet

IŞIKLAR YENİLENİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum ışıklarMuğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’da D-330 Karayolu üzerinde bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan 22 adet sinyalize kavşağı ile ilgili bir taraftan protokol ile devir süreci devam ederken bir taraftanda trafik ışıkları yenileniyor.

Bodrum’da yaşanan trafik yoğunluğu ile ilgili çözümler üretmek için Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan trafik ışıklarını protokol ile devralma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi bazı kavşaklardaki trafik ışıklarını yerine yenilerini dikiyor.

Son olarak Jandarma kavşağnda çalışmalarını sürdüren ekipler kavşağın her iki yönünde bulunan eski direklerin yerine yenilerini dikti. Eski direklerde bulunan süre sayacının yeni ışıklarda olmaması dikkat çekti. Ekiplerin ana güzergahtaki trafik yoğunluğunu asagariye indirilmesi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu