AsayişGündemManşet

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPMAKTAN TUTUKLANDILAR

IMG_4871HDP İl Eş Başkanı Fadime Ay ile Bodrum eski ilçe başkanı Mehmet Polat, Terör Örgütü Propagandası Yapmak Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Etme Veya Aşağılamadan tutuklandılar.

Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı aleyhine mesajlar paylaşarak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ederek, terör örgütünün propagandasını yaptıkları belirlenen ve önceki gün gözaltına alınan HDP Muğla İl Eş Başkanı Fadime Ay İle Bodrum Eski İlçe Başkanı Mehmet Polat bugün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

Hakkında gözaltı kararı bulunan ve adresinde bulunamayan KHK ile ihraç edilen eski öğretim görevlisini yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Öte yandan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla yakalanan zanlıların mahkeme tarafından tutuklanması bu bağlamda (Afrin Harekatı) Türkiye’de yapılan ilk tutuklama olarak kayıt edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu