GündemManşetSpor

BODRUMSPOR YOMRASPOR’A 1-0 MAĞLUP OLDU

yomraspor_bodrumspor (3)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Trabzon deplasmanında Yomraspor’a 1-0 mağlup oldu.

Trabzon Yomra İlçe Stadı’nda 15:30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda ortada bir oyun ile başladı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde sol kanattan gelişen Yomraspor atağında Ömer topu ön direğe gönderdi. B.B. Bodrumsporlu Bayram ters bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Yomraspor 1-0 öne geçti. Golün ardından toparlanan B.B. Bodrumspor, dakikalar 14’ü gösterdiğinde Yomraspor kalesinde Celal ile yüzde yüzlük gol kaçırdı. İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, her iki takımda rakip kalede tehlikeli denebilecek pozisyon yakalayamadı ve ilk 45 dakika Yomraspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan takım yine B.B. Bodrumspor olurken, dakika 51’de gelişen B.B. Bodrumspor atağında Celal, ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak açısı iyice daralan Celal’in şutunda topo Yomraspor kalecisi Eyüp son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın 80’inci dakikasına kadar her iki takımda karşılıklı ataklara girdi ancak tehlikeli pozisyon yaratamazken, karşılaşmaya eklenen 5 dakikalık uzatma süresiyle birlikte son dakikalar çok hareketli geçti. B.B. Bodrumspor beraberlik golü için Yomraspor kalesinde üst üste ataklar yakalasa da istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Yomraspor atağında top önce direkten döndü. Direkden dönen topa güzel bir vuruşla yine Bodrumspor kalesine gönderen Yomrasporlu oyuncunun şutunda kaleci Taner topu kornere çeldi ve karşılaşma Yomraspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu