AsayişGündemHayatManşet

EŞİ HASTANEDE KENDİSİ MORGDA BEKLİYOR

Bodrum-trafik akzası doğan çifti....Motosiklet sürücüsünün karşıdan karşıya geçen yayaların arasına dalmasıyla meydana gelen kazada hayatını kaybeden Nurten Bıçak Doğan’ın cenazesi morgda bekletilirken ağır yaralanan eşi Şaban Doğan’ın ise tedavisi hastanede devam ediyor.

Almanya’nın Bonn şehrinde yaşayan 56 yaşındaki Nurten Bıçak Doğan ve 65 yaşındaki Şaban Doğan çiftinin kısa süre önce tatil ve yatırım niyetiyle Bodrum’a geldiği öğrenildi. Kaza akşamı araçlarını park ettikten sonra yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken İsmet Berkay Özbaş’ın kullandığı motosikletin çarpmasıyla hayattan kopan Nurten Bıçak Doğan’ın cenazesinin Acıbadem Bodrum Hastanesi morgunda bekletildiği öğrenildi. Yakınlarının gelerek cenazeyi teslim almaları ve daha sonra memleketi Sakarya’da defnedilmesi bekleniyor.

Kazada ağır şekilde yaralanan, Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Şaban Doğan’ın ise hayati tehlikesini atlattığı ve yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındığı öğrenildi.

Öte yandan, kazayı ucuz atlatan Şenay Yücelen Yalavaç’ın ise tedavisin ardından taburcu edildiği bilgisine ulaşıldı.

Doğan çiftini ayıran korkunç kazadan geriye sadece sosyal medya hesaplarındaki mutlu anlarında çekildikleri fotoğrafları kaldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu