EğitimGündemManşet

MAMALAR YERİNE ULAŞTI

Bodrum-Umurça İlkokuluİlkokul öğrencilerinin tiyatro gösterisi karşılığında sokak hayvanları için topladıkları mamalar hayvan barınağına bağışlandı.

Geçtiğimiz hafta, Umurça İlkokulunda çocuklara sosyal sorumluluk duygusu kazandırmak amacıyla, sokak hayvanları için sanat etkiniği düzenlenmişti. Etkinlikten toplanan yaklaşık 150 kilogramlık kedi ve köpek maması, Torba’da bulunan belediye hayvan barınağı yetkililerine teslim edildi.

Barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilenen ööğrencilerin keyifli vakit geçirdiği etkinlikte, renkli görüntülerde ortaya çıktı.

Etkinliğin mimarı olan sınıf öğretmeni Hülya Erkıral, yaptığı açıklamada, drama tiyatro gösterisinin ardından toplanan mamaları hayvanlara bağışladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Öncelikle, tiyatro gösterisine destek veren çocuklara ve bağışta bulunan ailelerine teşekkür ederim. Oyunun ardından yaklaşık 50 torbadan fazla mama topladık. Bu mamaları barınağa getirdik. Çocuklarımızın yüreklerine sağlık. Doğadaki bütün canlıları koruyarak saygı duyan çocuklara ve büyüklere de teşekkür ederim” dedi.

Etkinlikte hazır bulunan Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ise hayvan sevgisinin küçük yaşta aşılanmasının kendilerine büyük mutluluk verdiğini belirterek şöyle konuştu:

“Okulun hayvanlar yararına yaptığı bu destek bizi çok mutlu etti. Çok miktarda mama bağışlandı. Hayvan sevgisinin tüm çoculara aşılanmasını diliyorum. Gelecek kuşaktan çok umutluyuz.” dedi.

Mamalrı teslim alan yetkililerde, okul öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu