GündemManşetTurizm

BODRUM’DA LÜKS YAT TRAFİĞİ BAŞLADI

Bodrum-lüks yatlarGeçtiğimiz yıllarda, özellikle Rus İşadamlarını ve bazı Arap Şeyhlerini taşıyan lüks yatlar Bodrum’a gelmeye başladı.

Sabah saatlerinde, “ACE” isimli ultra süper lüks yat ve beraberindeki “Garcon” isimli destek gemisi Bodrum Kalesi önünde görüntülendi.

ACE isimli motoryatın kimi taşıdığı öğrenilemezken Bodrum’a ilk kez geldiği belirlendi. Cayman Adaları bayraklı ultra süper lüks yatın 85 metre uzunluğunda olduğu ve 14 kabin barındırdığı öğrenildi. 120 milyon dolar değerindeki ACE, Yunan Adalarını dolaştıktan sonra önce Gündoğan’a demirledi ve ardından Bodrum’a geldi. Yat personelinin sürat motorları ile hummalı bir şekilde ikmal yaptığı gözlenen ACE’nin rotaının Gökova Körfezi olduğu edinilen bilgiler arasında bulunuyor.

Marshall Adaları bayrağı taşıyan Garcon isimli destek gemisi ise üzerinde helikopteri ile Kale açıklarına demirledi. 68 metre uzunluğunda olan ve üzerinde 235 metrekare bekleme yeri bulunan geminin Yalıkavak’tan Bodrum’a geldiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu