AsayişGündemManşet

GECELERİ TEHLİKE KOL GEZİYOR

Bodrum-Ortakent KavşağıYaklaşık 3 yıl kadar önce Ortakent merkezinin tarfiğini rahatlatmak amacıyla açılan çevre yolu üzerinde bulunan kavşakta hala aydınlatma yapılmadı.

Bodrum Turgutreis Karayolu üzerinde bulunan Ortakent kavşağı hava karadıktan sonra yayalar için adeta tehlike saçıyor. Ortakent bölgesini ikiye bölen yol üzerinde bulunan kavşaktan yaya olarak geçmek zorunda olan vatandaşlar karanlıkta zor anlar yaşıyorlar.

Hem yayalar hemde sürücüler için tehlike yaratan kavşakta hiç bir aydınlatma lambası bulunmuyor. Kavşağın açılmasının ardından, yayaya çarpma sonucu birçok ölümlü trafik kazasının yaşandığı bölgede sadece trafik lambalarının ve çevredeki bazı reklam tabelalarının ışıkları bulunuyor.

Haber merkezimize yapılan birçok şikayet ve ihbarda vatandaşlar, bölgenin bir an önce aydınlatılması için yetkililere çağrıda bulunuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu