GündemManşetSiyaset

Saylak Milas Aday Adaylığını Açıkladı

Milas'ta Ak Parti Hareketliliği

 

Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’ın, Milas Belediye Başkanı Aday Adayı olduklarını açıkladı.

Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, bir restoranda basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çelik, bir soru üzerine şu ana kadar 5 ismin, Milas Belediye Başkan adaylığı için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecinin 22 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini, resmi olarak partiye adaylık başvurunda bulunan 5 kişinin olduğunu belirten Başkan Çelik, “İlk resmi adaylık başvurusu yapan Durmuş Özdemir oldu. Akabinde Hürol Önder, Mehmet Yavuz Demir, muhtemelen 2019’daki belediye başkan adayımız Barış Saylak’ın resmi adaylık başvurusunu duyacağız. Bunun yanında bir de imam olarak ilçemizde görev yapan bir isim var. Aday adaylığı düşündüğünü bizlere iletti. Şu ana kadar mevcut 5 aday adayı görülüyor.” dedi.

İlçede anket çalışması yaptırdıklarını dile getiren Çelik, yapılan anket sonuçlarının, Milas’ta yaşayanların mevcut belediye yönetiminden memnun olmadığını ortaya koyduğunu söyledi.

 

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu