GündemManşet

VANLI ŞEHİT YAKINLARI BODRUM’DA

Vanlı şehit yakınları-BodrumÇoğunluğu terör örgütü PKK’nın şehit ettiği Kürt vatandaşların baba ve kardeşlerinden oluşan 40 kişilik bir grup, Fethiye ve Marmaris’in ardından Bodrum’da ağırlanıyor.

Van Şehit Aileleri Derneği üyesi olan 40 kişilik şehit yakını grup önceki akşam Bodrum’a ulaştı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ve Koruma Bölük Komutanı Üsteğmen Deniz Eğitim tarafından karşılanan grup konaklayacakları otele yerleştirildi.

Şehit yakınlarına refakat eden Van Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Baki yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Van Valiliği, Van Asayiş Komutanlığıi Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyla Politikalar Müdürlüğü ile ortaklaşa bir proje gerçekleştirdik. Proje kapsamında bizleri Muğla’ya davet ettiler. Van’daki şehit ailelerimizi alıp Muğla’daki şehit aileleri ile bir araya getirerek kaynaşmayı sağlamak istedik. Bir gönül köprüsü kurmak istedik.Destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

“Van’da Muğla’ya gönül Köprüsü” adı verilen proje kapsamında Bodrum’a gelen şehit yakınları gün içinde Bodrum Kalesini gezdikten sonra Yarımada turuna katıldılar. Bodrum’da bir dizi ziyaretlere katılan şehit yakınları gece saatlerinde Bodrum’dan ayrılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu