GündemManşetSpor

İŞİTME ENGELLİ KARATECİMİZ BAŞARIYA DOYMUYOR

IMG-20160406-WA0002Geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Karete Şampiyonasında temsilcimiz Ümit Özçelik 3.’lükle döndü.

İstanbul Aslı Çakır Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada ilçemizi temsil eden Bodrumspor Kulübü sporcusu işitme engelli Ümit Özçelik 67 kiloda üçüncülük başarısını yakalayarak bronz madalya kazandı.

Özçelik’in hocası olan Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, Bodrumspor Karate Antrenörü Fatih Uzunlulu sporcusu hakkında şunları söyledi:
“Sporcumuz Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı. 2016 yılında çeşitli organizasyonlarda Bodrum’u ve ülkemizi en iyi şekide temsil edecek. Bunun yanısıra 2017 yılında Samsun’da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatına katılacak olan milli takımımızın aday kadrosuna seçildi. Engelli bir kardeşimizin böyle bir başarı kazanması bizi hem gururlandırıyor hemde diğer engelli vatandaşlarımızn spor yapmasını teşvik ediyor. Kendisiyle gurur duyuyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başarılı sporcu Ümit Özçelik ise “desteklerinden dolayi Bodrum Kaymakamına, Belediye Başkanına, Bodrumspor Kulüp Başkanına ve beni yetiştiren milli sporcu olmamı sağlayan antrenörüm Fatih Uzunlulu’ya teşekkürler ederim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu