GündemManşet

19.ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE TÜRKEŞ DUALARLA ANILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe TeşkilatıMilliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefatının 19. yıldönümü nedeniyle Kur’an-ı Kerim okutup, lokma hayrı yaptı.

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü olması sebebiyle Kur’an-ı Kerim okutuldu. Bodrum Merkez Tepecik Camii’nde Yatsı namazı öncesi düzenlenen etkinliğe MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, geçmiş dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ebediyete intikalinin 19. Yıl dönümü nedeniyle Kur’an-ı Kerim okuttuklarını belirten MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi;
“Türk dünyasının lideri ve davamızın da lideri rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ölümünün 19. yıl dönümünde rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bugün kalabalık bir şekilde, partililerimizle birlikte Türk Milliyetçileri olarak buradayız. Rahmetli Başbuğumuzun liderliğini, bilgeliğini her geçen gün daha da arıyoruz. O’nun çağı okuyan akılcı yaklaşımlarını, milliyetçiliğe bakış açısını, ülkemizin ve dünya meselelerine bakış açısını aradığımız bir süreçten geçiyoruz. Bizler Türk Milliyetçileri olarak, ülkücüleri olarak onun izinden yürümeye devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz. Rahmetli Başbuğumuzun ebediyete intikalinin 19.yıl dönümünde burada Kur’an okutuyoruz, dualarla rahmetliyi minnetle anıyoruz. Bir kez daha Allah rahmet eylesin diliyorum. Ama gözü arkada kalmasın ki Türk Milliyetçileri onun izinden emin adımlarla ilerliyorlar. İnşallah O’nun bıraktığı yoldan bu güzel ülkemizi, Türkiye’mizi çok daha ileriye taşıyacağız.”

Bodrum Merkez Tepecik Camii imamı Yüksel Kılınçarslan, Bodrum Uğur Camii İmamı Fatih Şimşek ve Bodrum Türkkuyusu Camii imamı Ferruh Kara tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş anısına dualar edildi, Kuran-ı Kerim okundu. Etkinlik sonrası vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu