GündemManşet

VALİ CİVELEK, DALAMAN’DA MUHTARLARLA BULUŞTU

IRF_1674Muğla Valisi Esengül Civelek, “Muhtarlarla Buluşma Toplantıları” kapsamında Dalaman ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Dalaman Adile İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Esengül Civelek, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, İl Mahalli İdareler Müdürü Adem Okumuş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Savaş Cenik ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada muhtarlarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Vali Civelek, “Bugün köylerinizde, mahallelerinizde 2018 yılında ihtiyaç duyulan çalışmaları ve yatırımları hep birlikte değerlendireceğiz” dedi.

Vali Civelek’in konuşmasının ardından muhtarlar, tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getirdi.

Dile getirilen sorun ve taleplerin süratle çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Vali Civelek, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu