EkonomiGündemManşetSağlık

LR HEALTY&BEUTY SYSTEMS BAĞIMSIZ İŞ ORTAKLARI ARIYOR…

LR HEALTY&BEUTY SYSTEMSNedir bu “LR ” diyenlere kısa bir özet..

LR network firmasıdır..ürün gamı aloe vera sağlık ürünleri..kişisel bakım ürünleri..renkli kozmetik..porselen makyaj ve parfümlerdir…parfümleri ünlü isimler Bruce Wills, Karolina Kurkova gibi isimlerin imzasını taşır..Sağlık Bakanlığı ve dermatest onaylıdır..hiç bir cilt tipinde zararlı reaksiyon göstermez..makyaj ürünleri minerallidir..aloe vera ürünleri bir çok rahatsızlığa derman olmaktadır..kilo vermeden ,ağrılara yaralanmalara kadar..

LR aloe vera bitkisini topraktan kendi yetiştirmektedir ve bu aşamaların hepsi denetlenmektedir..bütün sertifikaları mevcuttur..Alman markasıdır..almanyada üretilip Türkiye’ye ithalat yoluyla gelmektedir..bu tarz işlerde ürün kalitesi ve fiyat uygunluğu önemlidir..fiyatlarımız piyasa muadillerine göre oldukca uygundur..mineralli fondoten satış 35 TL dir..alış 25 TL dir..dışarda 80-90 TL den aşağı fondoten yok..bu kalite için fiyat uygunluğu muazzamdır.. Yüzde 100 müşteri memnuniyetinin yanında inanılmaz bir kazanç planı sunar bize..zaten herkes parfüm yada kozmetik alıyor burda amaç lr dan almasını sağlamak..önce hatırla ürün tanıtırsınız sonrasında kalitesiyle devamı geliyor zaten..

Ekip kurup işi yönetir sistemi üyelerinize öğretirseniz büyüme aşamasında araba ödülleride var ve aylık şirketin size yatıracağı primlerde var. Direkt satışda kazancı yüzde 40 dır ve bu kar marjı hiç bir network firmasında yoktur. google dan rahatlıkla araştırabilirsiniz

Bilgi icin: 0542 428 68 72
Hülya BAŞARICI
LR HEALTY& BEUTY SYSTEMS BAĞIMSIZ İŞ ORTAĞI

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu