GündemMagazinManşet

YENİ ALBÜMÜNDE TÜRKÜ SÖYLEYECEK

zeynep casalini-bodrumBodrum’da yaşamını sürdüren ünlü pop sanatçısı Zeynap Casalini boşanma ve olayı yeni albümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bodrum Çarşıda bulunan Köşem Kafede gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmayan Casalini, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi.

Albümünde türkü söylediğini gazeteciler ile paylaşan Casalini şunları söyledi:
“Bir tane türkü söyledim. Hastane önünde incir ağacı. Çok acıklı. Dinleyen herkes inanamadı benim söylediğime. Ben aslında o türkü gırtlağını yapamayan bir insanım. Acayip çalıştım. Çok etkileyici olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir albüm geliyor. Azeri arkadaşımız Murad Arif’in besteleri olacak içinde. Necati ve Saykolar’dan Necati Karadayı’nın bir şarkısı olacak. Nuri Harun Ateş’in bir parçası bir de cover’lar olacak. Bir de isimsiz bir arkadaşımın dün yaptığı bir şarkı var onu da koyacağım albüme. Yeni albümüm yolda”dedi.

Hayatı boyunca sadece hamileyken müziğe ara verdiğini ve daha sonra müziğe devam ettiğini söyleyen ünlü sanatçı, “Çocuk doğurdu müziği bıraktı imajı çok fena. Dafne 9 aylıkken haftada dört gün deli gibi çalışıyordum. Tüketim sisteminin insanlara verdiği ön yargılar. Sürekli gazetede, televizyonda, dünya işlerinden bihabersiniz gibi. Biz hiçbir zaman durmuyoruz. İsteyen takip ediyor, biliyor. Bir sene önce Yas uykusu diye bir şarkı yaptım. Kendim yazdım. İlker Aydemir’le beraber. İnanılmaz bir şarkı. İlk kez dinleyenler ‘duvar’ kadar etkili bir şarkı diyorlar. Müziği bıraktınız diyorlar. Sırf geçen sene üç tane klip çekmişim”dedi.

5 yıllık evliğinini bitiren Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk’ten dostça ayrıldıklarını ifade ederek şöyle konuştu:
“Boşandım evet ama dünyada olan o kadar korkunç şeyler var ki. Bu haber değeri taşımıyor bence. Bir takım sebeplerden dolayı arkadaşça ve dostça ayrıldık. Bir husumetimiz yok. Dafne bugün babasında mesela.Oluyor böyle şeyler. Üzücü ama olmayacak bir şeyi devam ettirmek mümkün değil bizler için. Herkes için hayırlı olsun”dedi.

Yaz sezonunun çok iyi olmayacağını da sözlerine ekleyen Casalini gündeme dair gelişmelerle ilgili şu sözleri sarf etti:
“Çok kötü bir sezon,berbat. Herkes felaket bekliyor. Zaten sürekli felaket oluyor. Böyle kamera gördüğüm zaman bir dolu şey söylemek istiyorum ama o kadar beni tutuyorlar ve boş ver diyorlar ki. Son zamanlardaki en vurucu şey, çocuğun tecavüze uğraması durumu. Bu konu çözülmeden nasıl gündem devam eder bunu anlamış değilim. Zaten dünyayı ve ülkemizi anlamış değilim. İnsanlık büyük bir sınav veriyor bence. Umarım insanlık kazanır. İnsan nedir diye sorgulamaya başlıyor insan çünkü. Umarım doğayla barışık kararlar alır insan. Şu an aslında yaşanacak bir durum değil. Gerçekten çocuğu olan biri bunu ancak daha iyi anlar, kadın ya da erkek olması çok önemli değil. Ama insanın içi bulanıyor. Çok ciddi anında kesip atmak gereken ve hemen cezalandırılması, hemen tedavi edilmesi gereken bir durum. Ama böyle sallanıyor. Bir sürü şeyler yapmak isteyen insanlar da var tabii. Umarım bir araya gelip birşeyler yapabiliriz. Bunlar yüzünden medyada o program bu program istemiyorum. Çünkü çok yalan, çok gerçeğe uzak. Ben gerçek bir insanım, gerçek bir anneyim, gerçek bir sanatçıyım. Bu lafı da sevmiyorum ama. Sanatçının görevi de doğruyu gerçekten lök diye söylemek ve insanlara bunu göstermektir diye düşünüyorum. İki salla, iki sansasyonel ol bu değil. Ama bizim memleket böyle ne yazık ki. Dolayısıyla en çok istediğim şey sanatçıların da desteğiyle insanların iyi ve doğru bir yola girmesi”şeklinde konuştu.

Gazeteciler ile sohbetinin ardından Casalini bisikletine bisikletine binerek tur attı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu