GündemManşetSpor

TRANSFERDE İLK BOMBAYI PATLATTI

bodrumspor_transfer (1)Spor Toto 3. Lige çıktığı ilk yıldan büyük başarı göstererek 2. Ligi zorlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor dış transferde ilk imzayı attırdı.

Bir çok takımın transfer listesinde bulunduğu öğrenilen ve geçtiğimiz sezon ikinci lig takımlarından İnegölspor’da forma giyen Tufan Zahid Arslan Bodrumspor ile iki yıllık sözleşme imzalarken, forvet arkası mevkiinde oynayan Tufan Zahid Arslan’ın ayrıca, her iki kanat ile forvette de görev aldığı takdirde iyi oyunlar sergilediği öğrenildi.

İki yıldır B.B. Bodrumspor’un transfer listesinde de bulunan Tufan Zahid Arslan, sonunda kendisini Bodrumsporlu yapan imzayı atarken, iki yıllık sözleşmenin imzalandığı törene kulüp başkanı Rıza Karakaya ile yöneticiler Hüseyin Gözütok ve Hadi Türk katıldı.

İmza töreninden sonra açıklamada bulunan B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise şunları söyledi;

“Taraftarımıza söz verdiğimiz gibi, Bodrumspor formasını her yerde laiki ile temsil edebilecek karakterli nokta transferleri yapacağız, Tufan’da bunlardan ilki. Yarattığımız takımla, bize güvenen başta başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere büyüklerimizi ve bizleri her zaman ayakta alkışlayan taraftarımızın yüzünü güldürüp, onlara layık, hiçbir zaman yılmayan, yenildiğinde bile alkışlanan bir Bodrumspor bu sezonda sahada olacak. İlk yılımızda play-off oynayan gurur duyduğumuz takımımızın iskeleti duruyor. Eksik mevkilere yapacağımız transferlerle de çok daha güçlü hale geleceğiz”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu