Gündem

Muhtarlardan Başkan Kocadon’a ziyaret

muhtarlar (1)Muğla’nın Yatağan ilçesinden bazı mahalle muhtarları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Turan, Kafacakaplancık Mahalle Muhtarı Hasan Öznür, Doğanköy Mahalle Muhtarı Turgut Yılmaz ve Gökgedik Mahalle Muhtarı Nizamettin Arıkan katıldı. Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve Bodrum’a bağlı Yeniköy Mahalle Muhtarı Sefa Tığ da ev sahipliği yaparak Yatağanlı muhtarlara ziyaretlerinde eşlik etti.

Muhtarlar, kendilerini ağırlayan Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve ayrıca mahallelerinde yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Nazik ziyaretleri için muhtarlara teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise  “Yapmış olduğunuz bu ziyaret, birlik ve beraberliğimizin de bir göstergesidir. Hizmetlerinize mücadele ruhuyla devam etmenizi ve her zaman başarılı işlere imza atmanızı diliyorum.” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu