EkonomiGündemManşetSiyaset

KADRO MÜJDESİ ALAN HASTANE PERSONELİ BAŞKAN DEMİRALP’İ ZİYARET ETTİ

devlet hastanesi taşeron personel ziyaret (7)Bodrum Devlet Hastanesin de görev yapan taşeron işçiler kadro müjdesinin ardından AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında büyük sevinç yaşan personellerden bazıları ise gözyaşlarını tutamadı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün açıklanan kadro müjdesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesinde görev yapan taşeron işçiler mutluluklarını AK Parti Bodrum İlçe Başkan’ı Çiğdem Demiralp’le paylaştı. Demiralp’i çiçeklerle ziyaret eden hastane personeli kadro müjdesinin ardından sevince boğulduklarını ifade etti. Ziyarete gelen hastane personelinden bazıları ise sevinç gözyaşlarına boğuldu. Başkan Demiralp’e sarılarak ağlayan çalışanlar kadro müjdesinin ardından aileleri ile birlikte büyük sevinç yaşadıklarını dile getirdi.

700 bin kişiye verilen kadro müjdesinin ardından çok memnun olduğunu dile getiren Demiralp şu sözlere yer verdi “ Hükümetimiz tarafından verilen sözler yerine getiriliyor. Bu çok önemli havada kalan hiçbir şey yok. Seçim sürecinden bugüne ne vade dildiyse, ne söz verildiyse hepsi yerine getirildi. Kadro gerçekten önemli bir haktı ve bu hak sizlere teslim edildi. Bende gerçekten çok mutlu oldum sizler adına. 700 bin kişiden, 700 bin aileden bahsediyoruz bu çok önemli bir rakam. Sıkıntılı süreçler yaşanıyor ama bunun yanı sıra böyle güzel haberlerle de hükümetimiz yüzlerimizi güldürüyor dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu