GündemManşet

KORKULAN OLDU.. VATANDAŞ İÇİNE DÜŞTÜ…

Bodrum’da üzerinden araç geçtiğinde kapağı çıkan rögar tehlike saçıyor. Günde ortalama 10 aracın içine düştüğü rögara geçtiğimiz akşam da bir vatandaş düştü.

Gümbet Mahallesi Erguvan Sokak üzerindeki bir rögarın kapağı, yaklaşık 15 gündür üzerinden araç geçtiğinde yerinden çıkıyor. Kapağı yerinden çıkan rögara günde yaklaşık 10 aracın girdiğini bildiren vatandaşlar, yetkililere defalarca bildirmelerine rağmen sorunun çözülmediğini dile getiriyor.

Rögarın içine giren sürücüler ise şaşkın bir şekilde ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Kapak yerinde her çıktığında çevre esnafı kapağı yerine takıp etrafına duba koyarak önlem alıyor fakat yine de kesin çözüm olmuyor. Çevre esnafı yaşanan sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

Rögar kapağı ile ilgili yaşanan sıkıntılar ise bölgedeki bir otelin güvenlik kameralarına yansıyor. 2 gün önce akşam saatlerinde rögarın içine aracıyla giren vatandaşların duruma sinirlenerek kapağı aracının bagajına koyup yoluna devam ediyor. Vatandaşlar yaklaşık 50 metre seyrettikten sonra kapağı yol kenarına atıyor.

O esnada yolda yürüyen bir vatandaşın ise rögara düşme anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyor. Çukura düşen vatandaşların imdadına ise yine çevredeki vatandaşlar yetişiyor. Bir süre yol kenarına atılan kapak getirilip tekrar yerine konuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu