AsayişGündemManşet

ELEKTRİK SOBASI FACİA GETİRDİ

Bodrum-Akçaalan Mahallesi-Aybey çiftiBodrum’da yaşanan olay duyanları hüzne boğdu.

Akçaalan Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi Palmiye Evlerindeki bir binanın ikinci katında yaşan 90 yaşındaki İsmail Aybey ile 80 yaşındaki eşi Düriye Aybey evlerinde ölü bulundu.

Sabah saatlerinde, Mumcular Mahallesinde yaşayan çiftin oğlu Neşet Aybey, anne ve babasının banka işlerini görmek ve yemek getirmek için Akçaalandaki eve geldi. Kapıyı açan Neşet Aybey evde yoğun is kokusu ve simsiyah bir tablo ile karşılaştı. Evde yangın çıktığını anlayan Neşet Aybey hemen anne ve babasınn yanına koştu. Babasını koridorda annesini ise banyoda cansız bir şekilde gören Aybey hemen Jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler yaşlı çiftin hayatını kaybettiğini tespit ederek durumu nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bildirdi. Aybey çiftinin yaşadığı eve gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve Adli Tabip evde incelemelerde bulundu.

Yapılan ilk incelemelere göre, çiftin yatak odasında bulunan elektrik sobasından yangın çıktığı, çıkan yangın nedeniyle yoğun dumandan etkilenen İsmail ve Düriye Aybey çiftinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ancak ilk belirlemelere göre, kendi kendine sönen yangının yeni olmadığı bir kaç gün önce yaşandığı tahmin ediliyor.

Anne ve babasının cansız bedenlerini bulan Neşet Aybey o anları şu sözlerle anlattı:
“Ben Mumcular’da oturuyorum. Üç evlatları vardı. Bugün yemek getirdim. Babamında maaş günü, maaşını çekmek için geldik. Kapıyı açtım ben içeride simsiyah bir tablo. Etraf her bir şey yanmış. Büyük ihtimalle elektirik sobasından çıkmış. Kablolar tutuşunca içeride zehirlenmişler. Babam, odasından dışarıya çıkmış koridorda ölmüş annem ise banyoda” dedi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından yaşlı çiftin cansız bedenleri Bodrum Devlet Hastanesi Morgunun ardından kesin ölüm nedenlerinin tespiti için Muğla-Yerkesik Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu