GündemManşetSpor

KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Bodrum Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol TurnuvasıBodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” Binnaz Karakaya Spor Salonunda açılış töreni ve Turgutreis Zabıta ile Gümüşlük Spor arasında oynanan müsabaka ile başladı.

Voleybol turnuvasının açılış maçına, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dr. Yakup Yıldız, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4. Sınıf Emniyet Müdürü Raşit Özkan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve daire amirleri katıldı.

Turnuva açılışında konuşma yapan Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan turnuvaya katılım sayısının gayet iyi olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
“Bir kurumlar arası voleybol turnuvasında daha beraberiz. Bu yıl dördüncüsünü yapıyoruz. 19 takım katılıyor bu iyi bir sayı Bodrum için. İnşallah bundan sonraki senelerde takım sayısı artar voleybol sporuna olan ilgi biraz daha artar ama 19 takımda yeterli bir sayı. Önemli olan burada sporu sevdirmek. İnsanlarımızı sporla buluşturmak. Özellikle kurumlarımızı kurumsal çalışanlarımızı sporla buluşturmak hedefleniyor. İnşallah güzel maçlar çıkar. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın ilk karşılaşması Turgutreis Zabıta ile Gümüşlük Spor takımları arasında yapıldı. Mücadeleyi Gümüşlük Spor 2- 0 kazanarak turnuvanın ilk maçında galibiyeti alan takım oldu.

Voleybol turnuvası 8 Nisan günü oynanacak olan final maçı ile sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu