GündemKültür SanatManşet

“Avusturya Günleri” Duo Frühstück ile sona erdi

bodrumda avusturya gunleri (1)Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Bodrum’da Avusturya Günleri” etkinlikleri, Duo Frühstück’ün konseriyle sona erdi.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Avusturya Kültür Ofisi’nin işbirliğinde ücretsiz ve halka açık olarak organize edilen “Bodrum’da Avusturya Günleri”, ilçede yaşayan sanatseverleri bir araya getirdi. Sanatçı Sophie Abraham, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserin açılışında yaptığı konuşmada, Bodrum’da bulunduğu süre içerisinde Bodrum’un güzelliklerine hayran kaldıklarını, Bodrum’un inanılmaz güzelliklere sahip bir yer olduğunu belirterek çok güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Sanatçı ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

2010 yılından bu yana birlikte konser veren Duo Frühstück müzik grubu üyesi Çellist Sophie Abraham ve piyanist Clara Frühtsüct, Viyana klasiği ile çağdaş müziğe gönül veren müzisyenler olarak konserlerini dünya çapında sürdürüyor. Grup, Türkiye programlarında; Jeno Takacs, Franz Liszt, Robert Schumann, J.C.F. d’all Abaco ve Dmitri Schostawitsch’in eserleriyle sanatseverlerin karşısına çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu