GündemManşetSağlık

HATTAN PEMBE KARELER

hayattan pembe kareler-1Ekim ayı “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında toplumu meme kanserine karşı bilinçlendirmek ve meme kanseri hastalarına destek vermek amacıyla kurulan “Pembeİzler Derneği” tarafından Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi desteğiyle gerçekleştirilen “Hayattan Pembe Kareler” Fotoğraf Sergisi  31 Ekim’e kadar Bodrum Midtown Sanat Galerisi’nde görülebilecek.

Sosyal sorumluluk kapsamında toplumda önemli bir bilinç oluşturmak amacıyla açılan bu sergide 14 ünlü ismin çekim yaptığı, kanseri yenen 14 kadının fotoğrafları yer alıyor. Sergide; Wilco Van Herpen, Mehmet Kıralı, Çiler Geçici, Levent Özçelik, Murat Güloğlu, Amir Mobin, Berna Laçin, Mutlu Tönbekici, Cengiz Semercioğlu, Burcu Kara, Saffet Emre Tonguç, Esin Övet, Sibel Arna, Belçim Bilgin gibi ünlü isimlerin Meme Kanserini yenmiş14 kadının fotoğrafları yer alıyor.

Ünlü isimlerin objektifleri meme kanserini yenmiş cesur kadınlarla buluşmaya devam ediyor. Ünlü sanatçılar, gazeteciler ve fotoğrafçılar… Hepsi, meme kanserine karşı farkındalık yaratabilmek için, meme kanserini yenmiş cesur kadınların pembe izlerine objektifleriyle dokundu. Toplumu meme kanserine karşı bilinçlendirmek ve meme kanseri hastalarına destek vermek amacıyla kurulan “Pembe İzler Derneği”  gerçekleştirilen”Hayattan Pembe Kareler” Fotoğraf Sergisi, 14 ünlü ismi 14 mücadeleci kadınla bir araya getirdi. Pembe İzler Derneği 2014 yılında meme kanseri başta olmak üzere tüm kadın kanserleri konusunda toplumu bilinçlendirme ve maddi yetersizliği olan hastalara teşhis ve tedavide destek verme amacını taşıyor. Başka bir deyişle dernek bu çok önemli mücadelede hastanın ve hasta yakınlarının omzundaki el olmayı hedefliyor. Doğruyu anlatarak, uygulayarak farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bunu olabildiğince yaygın hale getirmek için de birbirinden farklı, nitelikli ve kapsamlı projeler hazırlıyor. Bu proje de onlardan biri…

“Hayattan Pembe Kareler’ Fotoğraf Sergisi 31 Ekime kadar Midtown AlışverişMerkezi’nde görülebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu