GündemManşetSpor

ÜLKE KUPASI EFE TULÇALI’NIN OLDU

bior ucuncu gun (9)Bodrum Belediyesinin destekleriyle, Bodrumspor Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncü kez düzenlenen 2016 Bodrum International Optimist Regatta (BIOR) tüm hızıyla devam ediyor.

Yarışların üçüncü gününde renkli görüntüler oluşurken sporcular İçmeler Mevkiinde yer alan Bodrumspor Yelken Şubesi’nden denize açılarak kıyasıya yarıştılar. Karaada önlerinde başlayan yarışlarda rüzgarın iyice azalması nedeniyle yarış komitesi parkurun yerini değiştirirken, öğle saatlerinden itibaren ise rüzgarın şiddetini artırmasıyla birlikte sporcular yeniden rekabet içinde yarışı sürdürdü. İlk iki günün derecelerine göre Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere üç grupta yapılan yarışmaların dışında ‘Ülkeler Kupası’ adında farklı bir yarışma da gerçekleştirildi. Kıyasıya bir rekabete sahne olan yarışın sonunda Era Yelken Kulübü’nden Efe Tulçalı birinci oldu.

Bodrum Belediyesi’nin himayesi altında düzenlenen ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği ile Akustik Tourism Center’ın da destek verdiği 4’üncü BIOR heyecanı son gün yarışlarının ardından akşam saatlerinde  düzenlenecek olan ödül töreninin ardından sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu