AsayişGündemManşet

GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN ORTAK OPERASYON:9 GÖZALTI

Bodrum-göçmen kaçakçılığıBodrum’da, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Polis ekipleri tarafından düzenlenen ortak operasyonla göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 9 kişi gözaltına aldı.

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler, 8 metrelik bir sürat teknesinin çalındığı ihbarını alması üzerine harekete geçti. Çalıntı tekneyi Torba önlerinde tespit eden Sahil Güvenlik ekipleri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ile irtibata geçti.

Tekneye operasyon düzenleyen ekipler, sürat teknesinde bulunan 3 kişiyi yakaladı. Ekipler teknede yaptıklarrı incelemelerde, teknenin isminin ve şase numarasının değiştirilmeye çalışıldığını tespit etti.

Gözaltına alınan 3 kişinin yapılan sorulamaları doğrultusunda araştırmalarını derinleştiren Sahil Güvenlik ve KOM ekipleri, Gümbet Mahallesinde belirlenen bazı evlere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda yasa dışı geçişlere aracılık ettiği iddia edilen 6 kişi daha yakalandı.

Gözaltına alınan, H.K., A.T., Ş.E., Ö.A., C.K., A.B., A.D., N.İ. ve A.R.C “Göçmen Kaçakçılığı Yapmak” suçlamasıyla sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu