EkonomiGündemManşetTurizm

ITB BERLİN’DE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Mehmet Kocadon ITB Berlin Gorusmeler (3)Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nın ikinci günü, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile THY ve TAV yetkililerini ağırladı.

ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda Bodrum-Marmaris-Fethiye üçlüsünün tanıtıldığı “Turkuaz Kıyılar” standını ziyaret edenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve TAV Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan da yer aldı. Bakan Ünal, stantta bir araya geldiği Başkan Kocadon’a, “Turizm hakkında vermiş olduğunuz pozitif mesajları ilgiyle takip ediyorum ve bu konudaki çabalarınız dolayısıyla sizi tebrik ediyorum” dedi. Bakan ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay ile Turkuaz Kıyılar standını gezerek yapılan ortak işbirliği kapsamındaki çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Başkan Mehmet Kocadon gün içinde ayrıca Bodrum’un tüm dünyaya tanıtımı konusunda güç birliği sağlayan TAV ve THY yetkilileri ile de görüşmelerde bularak THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve TAV Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İlker Aycı yaptığı değerlendirmede, “Turizmin desteklenmesi ve tanıtım çalışmaları kapsamında turizm ile ilgili tüm paydaşların, bakanlık nezdinde düzenlenecek bir toplantıda bir araya gelmesi gerekli. Yapılacak olan çalışmalarda ise ortak bir şekilde, ortak akılla hareket edilmeli. Etkili bir tanıtım için desteklerimizi koordinasyon içerisinde sunmalıyız. Bodrum-Marmaris ve Fethiye’nin oluşturduğu ‘Turkuaz Kıyılar’ konsepti de bu kapsamda güzel bir örnek oldu.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu