GündemManşetSpor

BIOR 2016 ‘DA 2. GÜN HEYECANI

????????????????????????????????????

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), 2. gün yarışlarıyla devam etti.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nin de ev sahipliğini yaptığı, Bodrum Belediyesi’nin himayesi altında düzenlenen yarışlara Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği ve Akustik Tourism Center da destek veriyor.

Bodrum açıklarında süren BIOR, ikinci gününde de sporcuların sıkı mücadelesine sahne oldu. 14 ülke ve 55 kulüpten 280 sporcunun katıldığı BIOR’da yelkenlerini açan sporcular, beyaz optimistleriyle denizin üzerini adeta kuğu gibi süsledi ve yelken tutkunlarına keyifli seyirler yaşattı.

Bodrum’un İçmeler Mevkii’ndeki Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü’nün önünden verilen start ile yarışa başlayan optimistçiler, ilk güne göre daha elverişli bir havada mücadele vererek rakiplerinin önüne geçebilmek için kıyasıya yarıştılar.

5 günlük yarışın sonunda yapılacak puanlamanın ardından dereceye giren sporculara kupaları, 13 Mart Pazar günü düzenlenecek ödül töreninde verilecek.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu