EkonomiGündemManşetTurizm

BODTO EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Bodrum Ticaret Odası (BODTO)Bodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından, her yıl düzenli olarak yürütülen eğitim çalışmaları, 2014-2017 yılları Stratejik Planı kapsamında devam ediyor.

Sabah saatlerinde başlayan ve BODTO Konferans Salonunda gerçekleştirilen Turizm Sektöründe Müşteri Memnuniyeti Oluşturma eğitimine ilçedeki bazı turizm tesislerinin yneticileri katıldı.

Avrupa Birliği İş geliştirme Merkezi Uzmanı Umut Çakırhan tarafından verilen eğitimde, Turizmde “konuk” kavramı, hizmet alan misafirin beklentileri, sunulan hizmetin analizi, negatif-pozitif yönlerinin tespiti, artı değer olgusu ve değerlendirilmesi, hizmet kalitesinin oluşturulması, halkla ilişkiler uygulamaları, kalitenin standart hale dönüştürülmesi, kalite sürekliliğinin sağlanması, check-list oluşturulması ve takibi, hizmet sonrasındaki algı yönetimikonu başlıklarında Turizm Sektöründe Müşteri Memnuniyeti Oluşturma eğitimi verildi.

Hizmet sektörünün temelinde olan ve sürdürülebilir turizm için müşteri sadakatinin oluşturulmasının önemi ve standart
olarak sürekli uygulanabilir bir yöntem olarak işletmeler tarafından takibinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar merak ettikleri sorma şansı buldular.

Katılımcılara Avrupa Birliği standartlarında bir eğitim hizmeti sunduklarını ifade eden Umut Çakırhan, verilen bilgilerin kullanılmasının turizm kalitesine büyük fayda sağlayacağını söyledi.

BODTO eğitimleri 12 Mart Cumartesi günü “Zaman ve Stres Yönetimi” eğitimi ile devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu