GündemManşetSpor

BODRUM’DA İLK DEFA DÜZENLENDİ

Salon Hokeyi 2. Lige yükselme müsabakaları-BodrumTürkiye Hokey Federasyonu (THF), Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi 2. Lige yükselme müsabakaları Bodrum’da başladı.

Muğla bölgesinde ilk defa gerçekleştirilen organizasyon Gümbet Mahallesindeki Binnaz Karakaya Spor Salonunda bugün başladı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 12 takımın katıldığı müsabakalar Cuma günü oynanacak olan final maçı ile sona erecek.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan THF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Yıldırım şunları söyledi:
“İlimizde böyle bir etkinliği göstermek için bu organizasyonu düzenledik. Türkiye’nn değişik illerinden 12 takım tunuvaya dahil oldu. Buugün başlangıcı yaptık Cuma günüde Allah izin verirse finaliyle turnuvamızı sonlandıracağız” dedi.

2001 yılında buyana ülkemizde bu tür organizayonların yapılmaya başlandığını ifade eden Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:
“Son 4 yıldır her yaş kategorisinde turnuvalarımız devam etmektedir. Süper lig etaplarımız devam ediyor. 3. etabı Gaziantep’te gerçekleştirdik. Mart ayının son haftasında oynanacak olan son etapla süper ligi tamamlayacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu