EğitimGündemKültür SanatManşet

ÖĞRENCİLER TAM NOT ALDI

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları BölümüMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin dün akşam sahneye koydukları iki kısa oyun izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

“Ayı” ve “İhtiyarlar Balladı” adlı birer perdelik iki kısa oyunlar Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir gösterimle seyirci karşısına çıktı.

Bu yıl 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında çalışılan oyunları sahneye koyan genç yetenekler profesyonel oyuncuları aratmadı. Oyunlardan ilki Anton Çehov’un “Ayı” isimli kısa oyunu 3 kişilik keyifli bir aşk hikâyesini konu alıyordu. İkinci oyun ise Funda Özşener’in yazdığı 2 kişilik “İhtiyarlar Balladı” oldu.

Her iki oyunun sonunda salonda bulunan seyirciler ayağa kalkarak genç yetenekleri dakikalarca alkışladılar. İkinci oyun olan “İhtiyarlar Balladı” yı izleyen bazı kadın seyircilerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu