GündemManşetSpor

TÜRK SPORCUNUN BÜYÜK BAŞARISI

Bodrum-Ersen Öznesil-Avrupa ŞampiyonuLondra’daki O2 Arena’da “WBFF Muscle Model”de birinci olan milli sporcu Ersen Öznesil, Türkiye’nin gururu oldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “WBFF Muscle Model” yarışmasında şampiyonluk elde eden Ersen Öznesil, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çeşitli ülkelerden 35 yarışmacının katıldığı Kas modeli sıkletinde birinci olan milli sporcu Ersen Öznesil aldığı başarı ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Elde ettiği başarı sonrası hedefinin dünya şampiyonu olmak olduğunu ifade eden genç sporcu şunları söyledi:
“Bundan sonraki hedefim, Toronto’da veya Amerika’da yapılacak Dünya Pro Kas Modeli Şampiyonası’nda yine ülkemizi temsil etmek. Orada da şampiyonluk veya ilk üç beklentim var. Onun için de önümüzdeki sene hazırlıklarıma devam edeceğim. Bu sene için başka bir yarışma yapmayı şimdilik düşünmüyorum” dedi.

Londra’da elde ettiği başarı sayesinde organizasyonun Türkiye’ye gelmesini sağladığını belirten Öznesil konuşmasına şöyle devam etti:

“Ülkemiz için çok iyi oldu. Benim şampiyon olmam bu organizasyonun Türkiye’ye gelmesini sağlayacak. Bu organizasyonun Türkiye’ye gelmesi demek, Avrupa’da çok takip edilen bir organizasyon, Avrupa kanallarında gösteriliyor. Aynı zamanda bütün sponsorların izlediği bir organizasyon. Dolayısıyla burada alınan şampiyonluklar veya dereceler bizim sporcularımızın sponsorlar tarafından desteklenerek Dünya çapında birçok ünlü birer kas modeli veya fitness modeli çıkarma imkanı sağlayacak. Bunun için ben bir yol açtım, inşallah bunun devamını getireceğiz” diye konuştu.

Ağır antrenmanlarla yarışlara hazırlandıklarını ifade eden Avrupa Şampiyonu sporcumuz, 12-15 haftalık süreçler içinde hazırlarını tamamladıklarını söyledi.

Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü olan 34 yaşındaki milli sporcu elde ettiği Pro Card ile dünya çapındaki yarışmalara katılmaya da hak kazandı.

Milli sporcu bir taraftan yarışlara hazırlanırken bir taraftan da fitness eğitmeni olarak çalışıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu