GündemHayatManşet

ANNELER GÜNÜNDE HUZUREVİ ZİYARETİ

Vali Civelek, Anneler Gününde Huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Anneler Günü dolayısıyla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri bir araya geldi.

Anneler Gününde huzurevinde kalan annelerle, çocuk evlerinde kalan çocuklar bir araya gelerek, yaşlılar evlat, çocuklarda anne özlemlerini giderdiler.

Huzur evi sakinleri ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Civelek, huzurevi sakinlerinin Anneler Günü’nü kutlayarak, “ İyiki varsınız. Varlığınız bizim için çok önemli. Başımızın tacısınız. Sizlere sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Programda huzurevinde kalan annelere çeşitli hediyeler takdim edildi, huzurevi sakinleri ve çocuklarla birlikte pasta kesildi.

Huzurevinde Anneler Günü için duzenlenen programda Vali Civelek’e, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coskun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Cetinkaya ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu