GündemManşet

GENÇLERDEN TERÖRE TEPKİ EYLEMİ

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Bodrum ŞubesiAnkara’da yaşanan hain saldırı ve Güneydoğu’da yaşanan terör eylemlerini protesto eden bir grup genç Belediye Meydanında basın açıklaması düzenledi.

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Bodrum Şubesi tarafından düzenlenen basın açıklaması öncesinde Meydanda toplanan gençler çevreden geçen insanları eylemlerini desteklemeye davet etti.

Grup adına basın açıklamasını okuyan TLB Bodrum Şubesi Başkanı Yağız Coşkun, teröre karşı birlik çağrısında bulundu.  Basın açıklamasında, Amerika’yı teröre destek vermekle suçlayan Coşkun şunları söyledi:
“PKK terörünün arkasındaki güç, onları her defasında özgürlük savaşçısı olarak niteleyen Amerika’dır. O güç YPG’ye 50 ton mühimmat vererek, teröre koşulsuz desteğini esirgemeyeceğini söylemiştir. İşte o güç Ankara’da Diyarbakır’da ve Şırnak’ta askerlerimizin ve vatandaşlarımızın katilidir. Türk ordusu bölücü terörün üzerine gittikçe Türkiye’de bombalar patlamaktadır. ABD’nin duyduğu rahatsızlık Türkiye’nin yeniden uyanışıdır. Türk askeri ve polisine ateş açan tüm silahlar bugün buram buram Amerika kokmaktadır. Suriye’de ve Irak’ta yenilen ABD emperyalizminin bölgemizde tutunmak adına yaptığı son hamlelerdir bunlar” dedi.

Konuşması, “Türk, Kürt kardeşti Amerika Kalleştir”, “Hepimiz Mehmediz PKK’ya yeteriz” sloganlarıyla kesilen Yağız Coşkun basın açıklamasında İncirlik Üssünün kapatılmasını ifade ederek şunları söyledi:
“Türkiye’mizin kalbine hançer saplayanlar, planlarını İncirlik Üssü’nden yapmaktadır. İncirlik Üssü üzerinden kalkan uçaklar bölge ülkelerine kan ve gözyaşı götürmektedir. Bu sebeplerden dolayı İncirlik Üssü derhal tüm yabancı güçlere kapatılmalıdır. Türkiye’nin derhal terör ihraç eden pozisyondan çıkıp bölge ülkeleriyle işbirliği içerisinde terörün her türlüsüne karşı mücadele vermesi gerekmektedir” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu