GündemMagazinManşet

BAŞBAY KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

namık kemal başbayKasım ayı başında çıktığı Güney Amerika yolculuğunda şanssız bir kaza geçiren Bodrumlu gezgin Namık Kemal Başbay, Türkiye’deki tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden Arjantin’e döndü.

2 Aralık’ta Güney Amerika kıtasının en ucunda bulunan Macellan boğazına inmek üzere yola çıkan Başbay, Rio Gallegos şehri yakınlarında geçirdiği kaza nedeniyle yaralanmış ve vücudundan 7 kırık tespit edilmişti. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden Arjantin’e dönen Bodrumlu işadamı Namık Kemal Başbay Güney Amerika turuna kaldığı yerden devam edecek.

Bugün kaza yaptığı Rio Gallegos şehrine giden Başbay, gerekli hazırlıklarını tamamlayarak önümüzdeki günlerde yeniden yollara düşecek.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Namık Kemal Başbay, “Ben bir an önce kaza yaptığım yer olan rio gallegos’a gitmeye ve motosikletime kavuşmaya çalışıyorum. Sanırım cumartesi günü orada olacağım. Kaza sonrası sağlığım ikinci el gibi idare eder” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu