AsayişGündemManşet

ŞEHİT FETHİ SEKİN’İN BABASINDAN EMNİYETE ZİYARET

pageİzmir’de terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıda olası bir faciayı önleyen Kahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘yı makamında ziyaret etti.

Bilindiği gibi İzmir ‘de  5 Ocak 2017 tarihinde PKK Terör Örgütü tarafından İzmir Adliyesine hain terör saldırısı gerçekleştirilmişti ve Kahraman Trafik Polisi Fethi Sekin ve bir adliye çalışanı şehit olmuştu. Ne var ki ’in Kahraman Trafik Polisi Fethi Sekin teröristlerle kahramanca çatışıp şehit düşmüş ve olası bir faciayı engellemişti. Kahramanlığı herkese örnek olan ve hiçbir zaman gönüllerden silinmeyecek olan Şehit Polis Memuru Fethi Sekin ‘in babası Mehmet Zeki Sekin Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ‘ne giderek İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.  Emniyet Müdürü Çetinkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını, bu anlamlı ziyaretlerden de son derece mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Hatıra fotoğraflarının çektirildiği ziyaret sonrası Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ‘nün çeşitli birimlerini ziyaret ederken, ziyaretin emniyet personeline büyük moral verdiği gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu