EkonomiGündemHayatManşet

BODRUM MANDALİNA ÇİKOLATASI ÖKSÜZ KALDI

Bodrum Çikolata-Suat AydarBodrum’un yerel değerleri arasında yer alan ve içinde mandalina özü içeren “Bodrum Mandalina Çikolata”sını Uluslararası Patent alarak markalaştıran Suat Aydar geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi.

Aydar, Bdrum Mandalina özlü çikolata yapımı için iki yıl uğraştıktan sonra geçtiğimiz Eylül ayında TUBİTAK’a baş vurarak “Buluş” ödülü kazanmıştı. Bodrum Çikolata markası ile Bodrum’un yerel değerleri arasına getiren Suat Aydar, işyerinde eşinin yanında geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi.

Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan Suat Aydar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başta Suat Ustanın hayat ve iş arkadaşı Bergüzar Akşit Aydar olmak üzere yakınları ve iş çevresi büyük üzüntü yaşadı.

Suat Aydar’ın cenazesi bugün, Cafer Paşa Caddesindeki işyerine getirildi. Yakınları ve esnaf arkadaşları yaşanan ani kayıptan dolayı hem şaşkın hemde üzüntü dolu anlar yaşadılar. Buradaki törenin ardından Aydar’ın cenazesi Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait araçla Aydın’a götürüldü.

Aydın Hacı Ömer Camiinde kılınacak olan ikindi namazının ardından Suat Aydar’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çikolata ustası Suat Aydar, son olarak 14 Şubat Sevgililer Günü için Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen etkinlikte vatandaşlara çikolata ikram etmişti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu