ÇevreGündemManşet

İLK CEMRE’DE DENİZ KEYFİ

Bodrum-cemreGün içinde 23 dereceyi aşan hava sıcaklığı hafta sonu Bodrum’u hareketlendirdi. Kimileri deniz sezonunu açarken kimileri sahil kıyılarında dolaşarak güzel havanın tadını çıkardı.

Mendirek kıyısında bir grup genç, deniz suyu sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü Bodrum’da doyasıya eğlendi. Meraklı bakışlar altında saatlerce yüzen gençleri serinlemek için denize girdiklerini söylediler.

Cemre’nin havaya düştüğü bu ilk günde denize giren gençlerden Efekan Koşmaz, havanın çok sıcak olduğunu dile getirerek şunları söyledi:
“Hava çok sıcak, serinlemek için bizde denize giriyoruz. Deniz çok soğuk tabi. Arkadaşlarla güzel vakit geçiriyoruz” dedi.

Hafta sonunu geçirmek için Bodrum’u tercih edenler kışlık kıyafetlerle geldiklerine pişman oldular.
İzmir’den Bodrum’a gelen Nil Budak yakınlarıyla sahilde vakit geçirirken pişmanlığını şu sözlerle ifade etti:
“Biz böyle olduğunu bilmiyorduk, kalın ceketlerle botlarla geldik. Eğer bilseydik, kısa kollularla gelirdik. Hava çok güzelmiş, böyle olduğunu tahmin etmiyorduk. Bodrum mis gibi, herkes Bodrum’a gelsin” dedi.

Kış günlerinin geride kaldığının habercisi olan Cemre, bugün havaya düştü. Cemre bu yıl, 27 Şubat günü suya 7 Mart günü de toprağa düşecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu