GündemManşetSpor

SUTOPU TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Bodrum Yarımada Sutopu Kulübünün Antrenörü Fatih PehlivanoğluTürkiye Minik Erkekler Kış Turnuvası’nda, Bodrum Yarımada Sutopu Takımı, 23 takım arasında, 2. oldu.

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından Marmaris Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Minik Erkekler Kış Kupası önceki gn oynanan final maçları ile tamamlandı. 13 yaş ve altı sporcuların katıldığı Kış Kupasına Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 400 sporcu, antrenör, idareci ve hakem katıldı.

Marmaris Kapalı Yüzme Havuzu’nda 4 gün boyunca toplam 65 karşılaşma yapıldı. Karşılaşmalar 5’şer dakikalık 4 devre halinde oynandı. Final maçında Enka Spor Kulübü ile karşılaşan temsilcimiz 5-4 mağlup oldu. Yapılan karşılaşmalar sonucunda 1.Kategoride; Enka Spor Kulübü şampiyon olurken , Bodrum Yarımada Spor Kulübü ikinci ve Adalar Su Sporları Kulübü üçüncü oldu.

Bodrum’da henüz üç yıllık kulüp olmalarına rağmen 60-70 yıllık kulüplere karşı üstünlük sağlayan ve Türkiye 2.’si olan ekip, haftanın altı günü antreman yapıyor.

Rakiplerinin takdirini toplayan Bodrum Yarımada Sutopu Kulübünün Antrenörü Fatih Pehlivanoğlu, çok çalıştıklarını ve çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek sporcularını tebrik etti. Pehlivanoğlu, 2-4 Mart tarihlerindeki U15 2.Lig müsabakaları için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Minik Erkekler Kış Kupası kupa ve madalya töreniyle sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu