GündemManşetSpor

BAŞKANLAR BODRUMSPOR’U ZİYARET ETTİ

baskanlar_bodrumspor_ziyaret (4)Bodrum’da muhtarlara verilen bilgilendirme toplantısına katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, toplantı sonrası Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübünü ziyaret etti.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve yöneticilerin karşıladığı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve beraberlerindeki heyet te eşlik etti.

Kulüp toplantı salonunda spor üzerine sohbet eden belediye başkanları ve yöneticiler, genelde futbol üzerine konuşurken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’da spora verilen önemim sayesinde uyuşturucu kullanımının çok düşük olduğunu belirterek şunları söyledi;
“Okullarımızda uyuşturucu denen lanet, bütün Dünyanın en medeni ülkeleriyle yarışacak seviyede, minimum seviyededir. Bunun en büyük sebebi hep spor. Bu sene sadece Rıza başkan bin küsür öğrenciye kurs açtı, bizde bu sene yazın 5 bin tane çocuğumuza spor kursu açtık. İşte Bodrumspor’un başarısı, insanların forma aşkı, çocukları spora yönlendiriyor, spora teşvik ediyor. Bütün takımlarımız bütün branşlarda mücadele ediyor. Hentboldan tutunda yelkenine kadar hepsinde mücadele ediyoruz”.

Spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntılarında görüşüldüğü ziyaret sonrası, belediye başkanları ve kulüp yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirirken, başkanlar, B.B. Bodrumspor’un Cumartesi günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesi takıma başarılar dilediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu