EğitimGündemManşet

İKİNCİ DÖNEM İÇİN DERS BAŞI YAPILDI

yeni dönem-okul2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarıyılı için start verildi.

Bodrum’da 24 bin 500 öğrenci ile bin 720 öğretmen, bugün itibariyle 15 günlük yarıyıl tatilini tamamlayarak ders başı yaptı.

Anasınıfları ve İlkokul öğrencileri için haftanın üç günü okul sütü dağıtılacağı bu dönem öğrenciler için adeta sınav maratonu olarak geçecek.

Mart ayında YGS sınavı ile başlayacak olan maraton, Nisan ayında 8. sınıfların TEOG sınavlarıyla devam edecek. Haziran ayındaki LYS sınavları ile tamamlanacak olan ikinci dönem eğitim ve ööğretimi 17 Haziran’da tamamlanacak.

Yen dönemde öğretmen ve öğrncilere başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, “Yeni heyecanlarla başladığımız eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bıraktık. Çocuklarımıza iyi eğitim verebilmek için hiç bir fedakarlığı esirgemeden birinci dönem çalışan öğretmenlerimizle büyük ve bir azim ve kararlılıkla çalıştık. Öğrencilerimiz için yeni dönemde de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak öğretmenlerimize, başarının sırrının düzenli çalışmada olduğunu bilen bütün öğrencilerime başarılar diliyor yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu