AsayişGündemManşet

VİRAJDA TIR’I GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN…

Bodrum-Milas karayolu-kazaBodrum’da meydana gelen ilginç kazada 2 kişi yaralandı.

Bodrum-Milas Karayolu Kaynar Mevkiinde meydana trafik kazasında hurdaya dönen araçtan 2 kişi yaralı olarak çıktı.

Öğlen saatlerinde, Milas istikametine doğru seyir halinde olan, Orhan Aydın idaresindeki 35 ZDU 32 plakalı otomobil Kaynar Mevkiindeki viraja 06 DGL 21 dorse plakalı Tır ile birlikte girdi. Aşırı hız ve yağıştan dolayı kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü Orhan Aydın iddiaya göre Tırın arka tamponuna çarptı.

Virajda savrulan otomobil konrolsüz bir şekilde yol kenarındaki kayalıkla çarparak durabildi. Adeta hurdaya dönen otomilde bulunan sürücü Orhan Ayın ve yanındaki yolcu koltuğunda oturan Salih Acar yaralandı.

İlk olarak Tır şoförü Onur Arslan’ın yardıma koştuğu yaralılar Bodrum İtfaiye grup Amirliği ekibi ve 112 Acil Yardım sağlık ekibinin çabalarıyla araçtan çıkarılarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşanan kazayı gazetecilere anlatan Tır şoförü Onur Arslan şunları söyledi:
“Virajda araba arka tamponuma takıldı. Viraj çıkışında da tampondan kurtularak kayalıklara vurdu. Muhtemelen şeritten aracı kaçırdı benim tamponuma takılınca kaza meydana geldi” dedi.

Kaza nedeniyle Bodrum-Milas karayolunda bir süre trafik kontrollü olarak sağlandı. Bölge Trafik ve Güvercinlik Jandarma ekiplerinin soruşturduğu kaza sonrasında otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu