GündemManşetSağlıkSiyaset

DEMİRALP’TEN HASTANE AÇIKLAMASI

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralpİki yıldır çalışmaları süren Bodrum Devlet Hastanesi ihalesinin 1 Şubat tarihinde yapıldığının duyurulmasının ardından Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp bir basın açıklaması yayımladı.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, detaylı bilgilerin komisyon kararının tamamlanmasının ardından 1 ay içinde verileceğini açıkladı.

İhalenin yapılmasının ardından İtiraz ve komisyon kararının yaklaşık bir ay sonra tamamlanacağını ifade eden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şu sözlere yer verdi  “ihalenin kimlere verildiği ve ne şekilde olduğu konusuna daha detaylı bilgiye yaklaşık 1 ay sonra sahip olacağız. Ben şimdiden herkes için ve Bodrum için hayırlı olmasını diliyorum. 150 Yataklı yeni bir hastanemiz var. Bu hastane ile ilgilide uzun süren bir çalışmamız oldu. Ben buradan özellikle her iki vekilime de teşekkür ediyorum konunun takipçisi oldukları için. Bizlerde burada sonuna kadar hastanemizin tamamlanması ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu