GündemMagazinManşet

EDİZ HUN’DAN SEKTÖR HAKKINDA AÇIKLAMA

????????????????????????????????????

Sinema sanatçısı Ediz Hun, “Son dönem oyuncularını çok başarılı buluyorum, ama bu başarıyı senaristlerin de göstermesini diliyorum” dedi.

Bodrum’da katıldığı bir toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Ediz Hun, projelerinden son dönem filmlere ve televizyon dizilerine yönelik açıklamada bulundu.

Sağlığının gayet yerinde olduğunu ve kaliteli teklifleri değerlendirdiğini ifade eden Hun, “Projelerim her zaman olacak. Sağlıklı bir insan olarak her zaman çalışabilirim. Ama bana uygun bir rol olursa çalışıyorum. Yoksa çalışmıyorum” diye konuştu.

Mutlaka bir film çekmenin şart olmadığını, iyi rol olursa her zaman çalışacağını ifade eden Hun, şöyle konuştu:

“Sevgili dostlarımızla görüşüp kucaklaşırız. Mutlaka film çekmek şart değil. Sevgi evrensel boyutta paylaştıkça büyür. Mutlaka gündemden düşmeyeyim diye bir çaba içinde değilim. İyi rol olursa çalışırım, olmazda gönüller bir olsun.”

Gazetecilerin son dönem projeleri hakkındavda görüşlerini sorduğu Hun, şunları kaydetti:

“Son dönem oyuncularını çok başarılı buluyorum. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu politik bir cevap değil. Ama bu başarıyı senaristlerin de göstermesini diliyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu